IT-Kotisivupalvelu on työkalu, jolla rakennat yrityksellesi tai yhdistyksellesi omat kotisivut juuri sellaisiksi kuin haluat. 

Tarvitset käyttöösi vain tietokoneen ja internetyhteyden ja voit aloittaa sivujen rakentamisen ilman aikaisempaa kokemusta tai koulutusta. 

Sivujen rakentaminen toimii klikkaa-ja-valitse- periaatteella, ja näet koko ajan, miltä valmiit sivusi tulevat näyttämään. 

Voit testata kotisivupalvelua maksutta kahden viikon ajan. Tämä ei sido sinua mihinkään, eikä jakso jatku automaattisesti maksullisena. 

 

Pikainfo

Kun liityt mukaan, saat sähköpostiisi henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan, sekä lyhyen ohjeen siitä, kuinka pääset kirjautumaan järjestelmään. 

Alla olevilla kuvaohjeilla pääset alkuun sivujen luonnissa.

Esittely

gallery/kirjaudu

1. Hallintapaneeliin kirjautuminen. Saat käyttäjänimen ja salasanan sähköpostitse.

gallery/hallinta

2. Hallintapaneeli. Löydät hallintapaneelista suoraan napin "IT-Kotisivupalvelu", jota painamalla pääset suoraan luomaan, muokkaamaan ja julkaisemaan kotisivusi.

gallery/tyylit

3. Sivupohjan valinta. Aloittaessasi sivujen luonnin, sinun tulee valita sivupohja, johon lähdet luomaan omia kotisivujasi. Mikäli olet aikaisemmin jo valinnut sivupohjan, tätä valikkoa ei näytetä sinulle automaattisesti.

gallery/muokkaus

4. Muokkaus. Tällä helpolla työkalulla voit muokata sivujasi vapaasti juuri sellaiseksi kuin haluat. Toiminnot lyhyesti:

  • Julkaise -napilla voit julkaista sivut suoraan julkiseksi
  • Julkaise -napin alta löydät myös valinnat "Tallenna luonnos", joka tallettaa nykyisen version luonnokseksi ja "Varmuuskopio/palauta" -mikäli haluat varmuuskopioida tekemäsi työn tai haluat palauttaa aikaisemman työn takaisin
  • Esikatselu -napilla voit esikatsella, miltä sivusi näyttävät eri laitteilla (puhelin, tabletti...)
  • Uusi/Palauta -napilla voit valita uuden sivupohjan tai aloittaa nykyisen sivupohjan kokonaan alusta. Tämä poistaa tekemäsi muutokset.
  • Laaja, Pöytäkone, Tabletti ja Puhelin -napeilla pystyt luomaan kyseisille laitteille omanlaiset näkymänsä.

Saat lisäinfoa kustakin työkalusta pitämällä hiirtä hetken aikaa kyseisen työkalun yläpuolella.